menu

Route met de auto 

Vanuit Den Haag / Amsterdam A4

U neemt de afrit Leiden/Zoeterwoude en gaat in de richting van Leiden. Aan het einde van de weg komt u bij een verkeersplein: Lammenschansplein. U neemt hier de afslag naar rechts richting Centrum. U vervolgt de Lammenschansweg, rijdt onder het treinviaduct door en gaat direct naar rechts de Sitterlaan in die overgaat in de Burggravenlaan. Na het groene bruggetje is de derde straat aan uw linkerhand de Laat de Kanterstraat. U rijdt de straat uit en vindt de Zonneboom aan uw linkerhand.

Vanuit Den Haag / Wassenaar A44

Bij het kruispunt Den Deyl gaat u rechtsaf richting Voorschoten. U vervolgt de weg en gaat onder een viaduct door. U bevindt zich op de Wijngaardenlaan. Bij het stoplicht gaat u linksaf richting Leiden. Blijft u links rijden! Bij het volgende stoplicht gaat u weer naar links. U rijdt op de Leidse weg die overgaat in de Voorschoterweg. Aan het einde van de weg komt u bij het Lammenschansplein, een verkeersplein. Neemt u vast de linkerbaan, omdat u bij de stoplichten linksaf richting Leiden Centrum gaat. U vervolgt de Lammenschansweg, rijdt onder het treinviaduct door en gaat direct naar rechts de Sitterlaan in die overgaat in de Burggravenlaan. Na het groene bruggetje is de derde straat aan uw linkerhand de Laat de Kanterstraat. U rijdt de straat uit en vindt de Zonneboom aan uw linkerhand.

Vanuit Amsterdam A44

U neemt de afslag Leiden Zuid en rijdt de Plesmanlaan in. Bij het NH Hotel (voorheen Holiday Inn) dat u aan uw rechterhand ziet, gaat u bij het stoplicht rechtsaf. Bij het eerste kruispunt gaat u linksaf de N206 op. U rijdt de Lelylaan in die overgaat in de Churchilllaan. Die rijdt u helemaal uit tot aan de stoplichten en gaat linksaf. U blijft links rijden en gaat bij de stoplichten linksaf richting Leiden Centrum. U vervolgt de Lammenschansweg, rijdt onder het treinviaduct door en gaat direct naar rechts de Sitterlaan in die overgaat in de Burggravenlaan. Na het groene bruggetje is de derde straat aan uw linkerhand de Laat de Kanterstraat. U rijdt de straat uit en vindt de Zonneboom aan uw linkerhand.