menu

Onze docenten 

Wil Uitgeest (1955)

Wil Uitgeest is beeldend kunstenaar, verteller/docent en auteur.
Haar voornaamste onderwerpen zijn: hedendaagse kunst, fenomenologie en kleur. Ze schreef drie boeken over deze onderwerpen en een promotieonderzoek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam: Wie is er bang voor rood, geel en…blauw? Een collectie schilderijen, foto’s en objecten maakte hier deel van uit.


Martin van den Broek (1944)

Martin is trainer, coach, organisatieadviseur. Hij is oprichter van stichting Dialoog, stichting ter bevordering van Dynamische Oordeelsvorming© en eerste auteur van het "Praktijkboek Dynamische Oordeelsvorming. Een middel tot ontwikkeling van mens en organisatie".
Aan die ontwikkeling levert hij nog graag een bijdrage.


Ricarda Zielonka (1968)

Ricarda, geboren in Gotha (Duitsland), heeft haar opleiding aan de Kunsthochschule Berlin voltooid. Zij heeft sindsdien veel in binnen- en buitenland geëxposeerd.

Sinds 1996 geeft R. Zielonka les. Zij richt zich in haar werk voornamelijk op het maken van collages en gemengde technieken. Nieuwsgierigheid en speelsheid – daar gaat het om in haar cursus.


Frans-Jozef van Nispen

Frans-Jozef is opgeleid beeldend kunstenaar en heilpedagoog. Hij werkte en woonde in India en geeft tegenwoordig regelmatig Iyengar Yoga lessen in Amsterdam en is werkzaam in het hoger onderwijs als studiekeuze coach.


Evelien Fokker


Mini Potze

Miny Potze, auteur van het boek "In het licht van de schaduw".


Joost Poel

Joost is ondernemer, beeldhouwer en docent. Mensen toegang geven tot het innerlijk, de werking van de pure vorm heeft zijn grote interesse. De uiteenzetting met het materiaal, het stoeien met de vorm kan onverwachte nieuwe ervaringen opleveren.


John Hogervorst