menu

Cursussen en workshops 

U kunt zich voor onderstaande activiteiten inschrijven.

2 berichten in deze agenda

Vanaf vrijdag 14 augustus, Leiden

Schrijven en vertellen

Tweedaagse workshop met Anne van Ginkel.

Deze korte zomercursus is een lichtvoetig voorproefje van de langere cursus ‘vertelkunst’ die je in het najaar bij de Zonneboom kunt volgen.

De eerste dag gaan we schrijven. Schrijven is een heerlijke manier om jezelf te leren kennen. Met een aantal vrolijke, uitdagende en onverwachte oefeningen gaat het ook nog bijna vanzelf, je zult merken dat je vol verhalen zit die op papier willen. We schrijven korte teksten, lezen voor, helpen elkaar met constructieve feedback en duiken de volgende uitdaging in. Gaandeweg en spelenderwijs komen er schrijftips voorbij zodat je tekst nóg boeiender wordt. Tegelijkertijd kom je, soms tot je eigen verrassing, steeds meer uit de verf.

De tweede dag ligt de nadruk op vertellen. Want hoe hou je de aandacht vast? Wat zijn jouw specifieke kwaliteiten als het om vertellen gaat? Je kunt de teksten van de schrijfdag gebruiken, maar dat hoeft niet. Misschien komen er hele andere dingen boven borrelen die verteld mogen worden. Tip van de sluier: hoe meer je jezelf laat zien, hoe boeiender je bent. Ik verheug mij erop!

Kosten: € 95,00 (incl. btw en koffie/thee)

vrijdag 14 augustus 11:00 uur

zaterdag 15 augustus 16:00 uur

De Zonneboom
De Laat de Kanterstraat 5, Leiden

071 512 3137

Zondag 23 augustus, Leiden

Muziek, een reis door de ziel

Uitvoering door Marian, Mark, Martin en Marjolein.

Muziek raakt ons, muziek verzet gedachten en brengt ons in andere werelden, ook zonder dat we grote uiterlijke reizen maken.

Wij brengen u met onze vrolijke, melancholieke, weemoedige wereldmuziek naar onder andere Engeland, Ierland, Israël en weer terug naar Nederland.

Zo maken we een reis door onze ziel, door verschillende landen en tijden.

De muziek wordt uitgevoerd op gitaar, accordeon en fluit, en er worden jiddische liedjes gezongen.

zondag 23 augustus 14:00 uur

De Zonneboom
De Laat de Kanterstraat 5, Leiden

071 123 137

 

AntroVista

voeg uw bericht toe aan de gezamenlijke agenda…